Безкоштовна
консультація

  • Номер мобільного
    +38 (095) 42-54-267
  • Номер мобільного
    +38 (097) 89-95-272
  • E-mail
    [email protected]

Блефаропластика

Блефаропластика - це хірургічне втручання, яке проводиться на верхній або нижній повіці, зазвичай, з естетичною метою. Ця операція допомагає виправити такі дефекти, як пониклі повіку, жирові мішки і темні кола, які надають всьому виглядом літній та втомлений вигляд, а іноді і заважають зору.

Хірург під час першого візиту оцінює структуру кістки пацієнта, якісні характеристики шкіри і м'язів навколо очей, зазначає наявність будь-яких косметичних і / або функціональних дефектів, щоб пояснити мету і естетичні результати, які можна отримати. Фахівець також оцінює стан загального здоров'я, щоб виключити наявність змін (високий кров'яний тиск, проблеми з кровотечею або рубцювання), які можуть вплинути на кінцевий результат.

Виконується блефаропластика під місцевим або загальним наркозом. Орієнтовна тривалість операції від 40 хвилин до години. Пацієнт, котрий переніс блефаропластику, з третього дня може відновити своє звичайне життя, уникаючи при цьому напруженої діяльності, відвідування сауни, парової бані і перебування на сонці принаймні 30 днів. Не слід лякатися синців та набряків післяопераційного періоду - це нормальне явище, яке пройде через пару тижнів. Після операції треба бути готовим і до того, що буде відзначатися невелике порушення зору. Це теж нормально.

Хто може пройти блефаропластику?

Успішно пройти цей тип операції можуть пацієнти, у яких поки що еластична шкіра, але вже почали проявлятися ознаки старіння в безпосередній близькості від повік.

Чи існує «ідеальний вік» для блефаропластики?

Найвищі вимоги до подібного роду втручання пред'являють пацієнти у віці від 35 до 60 років.

Необхідно відзначити, що блефаропластика може поєднуватися з іншими методами пластичної хірургії, такими як підтяжка обличчя або брів, ліпосакція, збільшення грудей і т.п. Косметична хірургія повік є досить простою хірургічною процедурою і, як правило, при виконанні її кваліфікованим фахівцем, будь-яких ускладнень і ризиків не виникає. Однак в окремих випадках можуть мати місце, як кровотеча, так і інфекція. Щоб попередити ускладнення важливо слідувати інструкціям хірурга до і після операції. Часто пацієнтів турбує думка про рубці після блефаропластики. Ця тривога безпідставна: шрами після блефаропластики естетично незначні, тому що вони дуже тонкі і приховані в складках шкіри повік.

[url=http://www.bogolybu.com.ua/ua/article/blefaroplastyka/]http://www.bogolybu.com.ua/ua/article/blefaroplastyka/[/url]