Безкоштовна
консультація

  • Номер мобільного
    +38 (095) 42-54-267
  • Номер стаціонарного
    +38 (0332) 72-14-49
  • E-mail
    [email protected]

Високоточна УЗД-діагностика при вагітності

Виношування дитини - дуже відповідальний період в житті жінки, коли варто дуже зважено підходити до стану свого здоров"я і здоров’я плода. Вчасна і точна діагностика в період вагітності, забезпечує проведення адекватної терапії, попереджує ускладнення в пологах і може допомогти врятувати життя породіллі і немовляти. Один з основних методів обстеження вагітних є ультразвукова діагностика.

Існує ряд вагомих причин, чому вагітні жінки обирають діагностично-лікувальний цент «Ваш Лікар» і проходять обстеження саме тут.

Це – ультразвуковий сканер експертного рівня “ GE VOLUSON 730”, який вважається «золотим стандартом» сканерів для ультразвукової діагностики акушер-гінекологічної патології в Світі. (До речі, таких апаратів на даний час в Україні лише кілька.) Він дозволяє проводити надточну діагностику, на ранніх термінах вагітності: вад розвитку серця з 8 тижнів, вад нервової трубки з 10 тижнів, а також проведення ретельної діагностики порушень у будові скелету плоду. Апарат дозволяє проводити 4 види допплерометрії, тобто дає можливість в реальному часі оцінити роботу сердечка та судин плоду, пуповинний кровотік, дати оцінку навколоплідних вод (УЗ-амніоскопія). Апарат має функцію 3Д, тобто тривимірного зображення, а також функцію 4Д , яка дозволяє бачити плід і його рухи в реальному часі, це дозволяє від слідкувати поведінку плоду внутрішньо утробно, по якій, зараз у Світі, дають оцінку не тільки фізичному розвитку плоду, а і його психічному розвитку. Саме 4Д оцінка розвитку плоду є вирішальною у встановленні, як рідкісних генетичних вад так і рутинній «великій» патології його центральної нервової системи.

Але можливості апаратури – це далеко не все, якщо працює за нею непрофесійний лікар. Лікарі, що спеціалізуються на пренатальній діагностиці, в нашому медичному центрі – це талановиті, вишколені спеціалісти з великим стажем клінічної роботи, заключенням яких, довіряють і керуються більшість акушер-гінекологів Волинської області, і Західної України зокрема.(Шворак Ю.Р.,Бургело О.О., Просимців М.М.)

В діагностично-лікувальному центрі «Ваш Лікар» на вагітних жінок чекає комфорт, привітний персонал і, звичайно, додатковий екран,передбаченого спеціально для обстежуваної, щоб вона бачила все те, що бачить лікар.