Безкоштовна
консультація

  • Номер мобільного
    +38 (095) 42-54-267
  • Номер стаціонарного
    +38 (0332) 72-14-49
  • E-mail
    [email protected]

Про нас

Історія створення медичного центру «Ваш Лікар» нерозривно пов’язана з ім’ям Петровського Валентина Францовича, який заснував школу гінекологічної хірургії екстра класу, виховав і вивчив десятки кваліфікованих лікарів. За плечима цього видатного лікаря понад 30 років професійної діяльності, більше 20 000 оперативних втручань, десятки удосконалених ним хірургічних методик, тисячі немовлят, що з’явились на світ з Божої волі та з його допомогою. В 2001 р. Петровський Валентин Францович отримав звання Заслуженого Лікаря України.

Ефективне лікування починається з точної діагностики. В 2008 р. з ініціативи сина Петровського В.Ф., Петровського Вадима Валентиновича, був заснований діагностичний медичний центр «Ваш Лікар», основними пріоритетами якого стали поєднання досвіду і професіоналізму провідних лікарів ультразвукової діагностики Волині з потужностями найсучаснішого діагностичного обладнання. Вже за два роки відповідальної і сумлінної роботи медичний центр «Ваш Лікар» заслужив повагу і довіру людей. Сюди звертаються, коли діагноз довгий час залишається під питанням, коли вирішується подальша тактика ведення хворого, тобто, коли потрібна експертна висококваліфікована діагностика.

Тут діагностують не лише акушерсько-гінекологічну патологію, а й захворювання усіх внутрішніх органів: щитовидної залози, молочних залоз, простати, серця та ін. Команду лікарів медичного центру «Ваш Лікар» об’єднує відповідальне ставлення до кожного пацієнта, високий професіоналізм, впровадження в практику нових медичних технологій.

В 1991 р. Петровським Валентином Францовичем на базі ВОКЛ було виконано першу лапароскопічну операцію на Західній Україні. В 2009 р. його син, Петровський Вадим Валентинович, виконав першу у Волинській області лапароскопічно-асистовану вагінальну екстирпацію матки, лапароскопічну екстирпацію матки, а також лапароскопічну надпіхвову ампутацію матки. Петровський Вадим Валентинович об’єднав гінекологічну школу свого батька з лапароскопічною школою ведучого на Україні хірурга-ендоскопіста Гладчука Ігоря Зіновійовича. А також впровадив методики проктології в повсякденну гінекологічну хірургію. З 2009 року 85% гінекологічних оперативних втручань в ВОКЛ проводять лапароскопічно.